Οι γυναίκες δεν πρέπει να γιορτάζουν μόνο μία μέρα!

Οι γυναίκες δεν πρέπει να γιορτάζουν μόνο μία μέρα!
Οι γυναίκες πρέπει να γιορτάζουν κάθε μέρα όσο «φεμινιστικό» και αν ακούγεται…

Παρ’ όλα αυτά η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας για την ακρίβεια η διεθνής ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών εορτάζεται στις 8 Μαρτίου.
Η  Κυριακή 8/3 είναι μια μέρα κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη της ισότητας, και την αξιολόγηση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία.


Οι γυναίκες του δυτικού κόσμου θα γιορτάσουν τα κεκτημένα ετών παρέα με τις φίλες τους!
Έτσι συνηθίζεται τουλάχιστον… Εκτός από την ευκαιρία να θυμηθείς τα θέλω σου, να οπλιστείς με δύναμη και να πετύχεις τους στόχους σου έχουμε προτάσεις για να βγεις από το σπίτι και να περάσεις όμορφα!
Κάλεσε φίλες, ξαδέλφες, συναδέλφους και λοιπές γνωστές βάζοντας ένα και μόνο όρο: Να έρθουν μόνες ή συνοδεία γυναικών και μόνο! Είναι η ημέρα σας μη το ξεχνάς.

Η Λάρισα διαθέτει κάποια πολύ αξιόλογα εστιατόρια - μπυραρίες και πολλά καφέ !

Η επιλογή είναι πραγματικά  πολύπλοκη στην πόλη υπάρχουν εκατοντάδες ,επιλέξτε με γνώμονα τα άτομα και τον χώρο που προσφέρουν.
 Μια καλή επιλογή είναι η κεντρική πλατεία ,κάντε  μια βόλτα στους υπέροχους πεζοδρόμους της πλατείας και επιλέξτε ότι τραβάει η όρεξη σας από φαγητό ,κρασάκι ή καφεδάκι,  πλήθος επιλογών σε χώρους και στιλ με  άνετους καναπέδες και  εξαιρετική  ατμόσφαιρα για πολύ κουβέντα .
Ο λόφοςφρουρίου τα έχει όλα κάντε πρώτα μια χαλαρή βολτούλα στα πλακόστρωτα δρομάκια και επιλέξτε  να καθίσετε σε ένα από τα υπέροχα ιταλικά εστιατόρια για ποτό και φαγητό μαζί ή κάτι πιο ενναλακτικό αν προτιμάτε .
Το εμπορικό κέντρο pantheon plaza για μια βόλτα στις βιτρίνες αγαπημένη συνήθεια για κριτική και συζήτηση μόδας και μετά  σε ένα υπέροχο καφέ η κάτι πιο έθνικ.

Πάντως ότι και να επιλέξετε  σημασία έχει η θερμή και εγκάρδια παρέα με τις φίλες σας!  
Κουβεντούλα, κρασάκι και φαγητό μακριά από την καθημερινότητα...